Fair play’lik fotoğraf

Galatasaray ve Fenerbahçe kadın voleybol takımlarının, Vestel Venus Sultanlar Ligi final serisi sonrasında birlikte verdikleri dostluk pozu spor gündemine damga vurdu.

Fair play’lik fotoğraf

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkanı, Dünya Fair Play Konseyi Üyesi ve Avrupa Fair Play Birliği İkinci Başkanı Erdoğan Arıpınar, Galatasaray ve Fenerbahçe kadın voleybol takımlarını, Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisi sonrasında birlikte verdikleri dostluk pozu nedeniyle 2017 Türkiye ve dünya fair play ödüllerine aday olarak göstereceklerini açıkladı. 

Arıpınar: ‘Galatasaray ve Fenerbahçe voleybol takımlarını önce Türkiye, sonra da dünya fair play ödülüne aday göstereceğiz. Fenerbahçe, Galatasaray’ı sahasında set vermeden yenerek şampiyon oldu ve iki takım oyuncuları kutlamalar sırasında bu pozu verdi. Bu, tüm dünyaya örnek olacak bir hareket. Voleybolda yaşanan bu örnek davranışı futbol ve basketbolda da görmek istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X