Fakıbaba bugün Bursa’da

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bir dizi programa katılmak üzere bugün Bursa’ya geliyor.

Fakıbaba bugün Bursa’da

İlk olarak Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKKM) düzenlenen 4.Uluslararası Gıda Kongresi’nin açılış törenine katılacak olan Fakıbaba, ardından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Gıda UR-GE’sine geçecek. 

Buradan Büyükşehir Belediyesi İyi Tarım Uygulamaları sertifika törenine gidecek olan Fakıbaba, sonrasında ise DOSAB’daki BTSO Eğitim Mutfağı’nın açılışını yapacak. Saat 13.30 civarı Bursa Ticaret Borsası’nı ziyaret edecek olan Bakan Fakıbaba’nın, 15.30’da çarşı esnafını, 16.30’da valiliği ve 17.30’da büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret etmesi bekleniyor. Ahmet Eşref Fakıbaba, daha sonra ise 18.30’da AK Parti İl Başkanlığı’na gidecek. 

Akşam saatlerinde BTSO Altıparmak Temsilcilik Binası’nda gıda sanayicileri ile istişare toplantısına katılacak olan Fakıbaba, ertesi sabah 07.00′ ise Bursa Tarım İl Müdürlüğü’nü ziyaret edecek. 09.30’da Tarımsal STK’larla toplantı yapacak olan Fakıbaba, 11.30’daki May Tohumculuk Tesisleri ziyaretinden sonra Bursa’dan ayrılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X