Fal bakma bahanesiyle dolandırıcılık yapan kadın tutuklandı

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, biri cezaevi firarisi, diğeri fal bakma bahanesiyle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 2 kadın tutuklandı.

Fal bakma bahanesiyle dolandırıcılık yapan kadın tutuklandı

İnegöl’de geçen 25 Ekim tarihinde alışverişe çıkan A.C. adlı kadının yanına gelen Necla Y., ‘Sana büyü yapılmış’ deyip, 100 lira karşılığında falına baktı. Bu sırada A.C.’nin yüzüğünü de alan Necla Y. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. A.C.’nin şikayeti üzerine polis ekipleri, eşkalini belirledikleri Necla Y.’yi Ahmet Akyollu Caddesi’nde yakalayarak gözaltına alındı. 

Necla Y.’nin 2008, 2012, 2013 ve 2016 yıllarında 11 ayrı dolandırıcılık suçundan arandığı belirtildi. 

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

Öte yandan, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cuma pazarında bir kişinin hırsızlık girişiminde bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti. Polis ekiplerince gözaltına alınan M.İ. adlı kadının, GBT sorgulamasında cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. M.İ.’nin Yenişehir Açık Cezaevi’nden izinli olarak çıkıp bir daha da geri dönmediği belirtildi. 

İki kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyeye çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X