Fark 15 puana çıktı… Karaca koptu gidiyor…

TFF 3.Lig 3. Grup lideri Karacabey Belediyespor, son sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u tek golle geçip, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 15’e çıkardı.

Fark 15 puana çıktı… Karaca koptu gidiyor…

TFF 3. Lig 3. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Karacabey Belediyespor, sahasında son sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek iyice rahatladı. Bursa ekibi, yine rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada en yakın takipçisiyle arasındaki farkı 15 puana çıkardı. Lacivert beyazlılar, böylece bitime 10 hafta kala zirveye iyice yalnız kaldı. Son sıradaki rakibiyle M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda karşı karşıya gelen Karacabey Belediyespor, maça baskılı başladı. Bursa ekibi, aradığı gole de 30’da ulaştı. Bu dakikada rakip fileleri Rasimcan’la havalandıran lacivert beyazlılar, 1-0 öne geçti.

FARK AÇILIYOR
Bu devrede yakaladığı diğer fırsatlardan sonuç alamayan Karacabey Belediyespor, yine de ilkyarıyı 1-0 önde kapatmayı bildi. İkinci yarıya da etkili başlayan Bursa ekibi, rakip kalede pozisyonlar üretti. Ancak, yakaladığı fırsatlardan sonuç alamayan lacivert beyazlılar, mücadeleden 1-0 galip ayrılırken, haftayı yine 3 puanla kapattı. Takipçilerinin yine puan kaybı yaşadığı haftayı galibiyetle kapatan Karacabey Belediyespor, bitime 10 hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını da 15’e çıkardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X