Farkını gösteriyor

Futboluyla ve farklı galibiyetleriyle gündeme oturan yeşil beyazlılar’ı 4-0’lık galibiyetlere imza atan Başakşehir ve Kayseri Erciyesspor takip ediyor.

Farkını gösteriyor

12 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor farkını göstermeye devam ediyor. Topladığı 19 puanla 5.sırada yer alan yeşil beyazlılar, ligin en çok gol atan takımı durumunda. 

Rakip fileleri 21 kez sarsan Timsah, kalesinde ise 11 gol gördü. Şenol Güneş’in öğrencileri bu özelliğiyle de ligin en az gol yiyen 4 takımından biri oldu. 

TİMSAH ZİRVEDE

Bursaspor, Kasımpaşaspor karşısında futbolu, farklı galibiyetiyle gündemin 1 numaralı konusu oldu. Balıkesirspor’un ardından bu sezon ikinci kez bir maçta rakip fileleri 5 kez sarsan Timsah, 12 hafta sonunda en farklı kazanan takımların da zirvesinde. Bursaspor’dan başka ligde bir maçta 5 gol atan takım yok. 

ONLAR 4-0 KAZANDI

 

Şenol Güneş’in öğrencileriyle birlikte bu sezon diğer farklı galibiyetlere imza atan takımlar Başakşahir ve Erciyesspor oldu. Abdullah Avcı’nın takımı 5.haftada sahasında Akhisar’ı ve 7.haftada da Galatasaray’ı 4-0’lık skorlarla mağlup etti. 11.haftada ise Kayseri Erciyesspor, evindeki maçta Balıkesirpor’u 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X