Faruk Çelik, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi’nin kesin olmayan sonuçlarına ilişkin, “Tehditlere, kurşunlara, suikast girişimlerine rağmen dualarınızla çok güzel oy oranlarına ulaştık” dedi.

Faruk Çelik, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Seçim sonuçlarını, AK Parti’den milletvekili adayı gösterildiği Şanlıurfa’da takip eden Çelik, uçakla Bursa’ya geldi.

Yenişehir Havaalanı’nda kendisini karşılayan partililere seslenen Çelik, seçim sürecinde Şanlıurfa’ya kadar gelip destek veren herkese teşekkür etti.

Türkiye’nin istikrarını bozmaya çalışanlara dün milletçe bir ders verildiğini belirten Çelik, şunları kaydetti:

“Gönlümüz Bursa’daydı, yüreğimiz burası için atıyordu. Hepimizin yüreği Türkiye için atıyordu. Allah, milletimizden razı olsun. Uzun süredir Türkiye’nin istikrarsızlaştırılması, özellikle Recep Tayyip Erdoğan’ın elinin zayıflaştırılması için yapılan çalışmalara dün akşam halkımız gerekli dersi verdi. Bursa’ya göre Şanlıurfa seçimleri biraz daha zor. Kurşunlara, suikast girişimlerine, istihbari çalışmalara rağmen çok güzel bir çalışma ve dualarınızla Şanlıurfa’da yüzde 18’lik bir oy artışıyla oyumuzu yüzde 64,5’e çıkardık. Tehditlere, kurşunlara, suikast girişimlerine rağmen dualarınızla çok güzel oy oranlarına ulaştık.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X