Faruk Çelik:’Herkes aklını başına alsın’

Terörün yine çirkin yüzünü gösterdiğini ve milyonlarca Suriyeli vatandaşın yurdundan olduğunu belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye’nin başına bir şey gelmesi halinde kimsenin sığınacak bir yerinin olmayacağını söyledi.

Faruk Çelik:’Herkes aklını başına alsın’
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun Bursa’da düzenlediği ‘İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği’ konulu seminere katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye’ye sığınan Suriyeliler hakkında açıklamada bulundu. Kobani bölgesinden 4 gün içerisinde 150 bin Suriyeli vatandaşın Şanlıurfa’ya girdiğini ifade eden Çelik, terörün çirkin yüzünü bütün bu bölgede ve Türkiye’de gösterdiğini söyledi. Çelik, “İnsanlar vahşice katledilmeye devam ediliyor. Milyonlarca insan yerini yurdunu terk etmiş durumda. 1,5 milyon Suriyeli vatandaş ülkemizde sığındı. Allah korusun, Türkiye’nin başına bir şey gelmiş olsa sığınacak bir yerimiz bile yok. Adımlarımızı buna göre atmalıyız” diye konuştu.
 
“HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN”

Türkiye’nin yaraları sarmaya devam ettiğini ifade eden Çelik, Türkiye’nin hem kendi meselelerini çözmeye çalıştığını, hem de bölgede müzmin problemlere el atmaya çalıştığını söyledi. Çelik, “Ama sorumsuzları da ibret ve dikkatle izlediğinizi umuyorum. Çünkü yara sarmaya çalışan güvenlik güçlerimize, Kızılay yetkililerine, bu aziz millete taş atmaya çalışan milletvekillerini de gördük. Türkiye’ye bu tablolar hiç yakışmıyor. Herkes aklını başına alsın” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X