Faruk Çelik’ten BUTTİM’e ziyaret

Gıda Tarım ve Hayvancılık ise Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, BUTTİM esnafıyla biraraya geldi.

Faruk Çelik’ten BUTTİM’e ziyaret

BUTTİM’deki gözle görünür gelişimin bir Bursa sevdalısı olarak kendisini sevindirdiğini belirten Faruk Çelik, ‘Bursa Türkiye’de tekstilin kalbinin attığı yer. BUTTİM’de emek yoğun ve yüzde 100 yerli bir sektör olan tekstilin Bursa’da ki odak noktalarından birisi. Ali Tiryaki başkanın BUTTİM’le ilgili anlattıkları ve gördüğüm canlılık beni ziyadesiyle memnun etti. BUTTİM kuruluş aşamasındaki vizyonu ve hedeflerini yeniden hatırlamış ve bu hedeflere ulaşmak için kalkışa geçmiş durumda’ diye konuştu. 

BUTTİM Başkanı Ali Tiryaki de Bursa’nın ağabeyi olan Faruk Çelik’ten destek beklediklerini beliterek, “Ortak yönetim anlayışı içerisinde üyelerimizle yoğun bir işbirliği ve iletişim halinde BUTTİM’de altın bir dönemi yakalamanın çabası içerisindeyiz.

Bursamızın Türkiye’ye kazandırdığı Bakanımız Sayın Faruk Çeliği BUTTİM’de ağırlamaktan da büyük onur duyuyoruz’ dedi. Ziyaretin sonunda BUTTİM Başkanı Ali Tiryaki Bakan Faruk Çelik’e çarşı temalı bir tablo hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X