Faruk Çelik’ten Dündar’a ziyaret

Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. 

Faruk Çelik’ten Dündar’a ziyaret

Başkan Dündar, belediye binasındaki makamında ağırladığı Çelik’e belediye çalışmaları ve devam eden projelerle ilgili bilgi verdi. 

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya fayda sağlayacak güzel çalışmalara imza attığını belirten Çelik, “Değerli Başkanımız Mustafa Dündar ile uzun yıllardır birlikte siyaset yapıyoruz. Başarılı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bursa’daki ziyaretlerimizde, belediyelerimizin ve hükümetimizin yaptığı icraatları görüşüyoruz. El birliği, gönül birliği içinde çalışıyoruz. İnşallah, hizmetler daha da büyüyerek devam edecek. Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.  

Başkan Mustafa Dündar da Çelik’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X