Faruk Çelik’ten Yıldız’a ziyaret

Bursa’da makamında silahlı saldırıya uğrayan Gürsu Belediyesi Başkanı Cüneyt Yıldız hakkında bilgi almak için tedavi gördüğü hastaneye giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ‘’Bu menfur saldırı kabul edilebilecek, akla gelecek bir olay değil

Faruk Çelik’ten Yıldız’a ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa’da makamında silahlı saldırıya uğrayan ve hayati tehlikesi bulunan Gürsu Belediyesi Başkanı Cüneyt Yıldız’ın tedavi gördüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek Yıldız’ın doktorlarından bilgi aldı.

 

Çelik, doktorlardan bilgi aldıktan sonra Cüneyt Yıldız’ın babası Ahmet Yıldız ile görüşerek moral verdi. Hastaneden çıkarken gazetecilere açıklamada bulunan Çelik, ‘’ Bu menfur saldırı kabul edilebilecek bir saldırı değil. Kahpece ve adice bir saldırıdır. Onun sorununu çözme için makamının en güzel yerine alıp ona bu saldırıyı gerçekleştiren ve bu caniliği yapanı lanetliyorum. Kardeşimizin sağlığıyla ilgili yapılması gerekenler tam teşekküllü bir şekilde yapılıyor. Hastanın mevcut durumu gereği bir yere naklinin uygun olmayacağını herkes biliyor. Dolayısıyla, ‘Acaba farklı durum ve imkan buraya sunulabilir mi?’ diye her türlü ihtimali de devreye sokmaya çalışıyoruz. Sağolsun hocalarımız gereğini yapıyor. Beşer olarak elden ne geliyorsa onları seferber etmiş durumdayız. Cenab-ı Allah, inşallah bize çocuklarına bağışlar. Allah şifalar versin” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X