Fas Heyeti Keçiören Belediyesinin Hizmetlerini İnceledi

Hükümet başkanı danışmanlarının da aralarında bulunduğu Fas heyeti, Keçiören Belediyesinin hizmetlerini inceleyip bilgi almak için Keçiören’e geldi.

Fas Heyeti Keçiören Belediyesinin Hizmetlerini İnceledi

Hükümet başkanı danışmanlarının da aralarında bulunduğu Fas heyeti, Keçiören Belediyesinin hizmetlerini inceleyip bilgi almak için Keçiören’e geldi. Fatıma Bargach, Omar Azami, Sara Chetoui, Ahmet Eddaoudi, Mounia Tagma ve Tayeb Daoudi’den oluşan Fas heyetine Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Alanı, Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı ile Botanik Parkı gezdirildi. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi alan heyete, gecekondulardan modern konutlara nasıl geçiş yapıldığı anlatıldı. Spor şenliği ile Okullar liginin kupa ve madalya törenine katılan Fas heyeti, Keçiören Belediyesinin hizmetlerini çok beğendiklerini ve örnek alacaklarını ifade ederken, kendilerini çok iyi ağırlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkürlerini iletti. Heyetin Keçiören’deki birçok hizmeti yerinde görüp inceleme şansı bulduğunu belirten Mustafa Ak ise, “Görsel olarak yapılan ziyaret her zaman faydalıdır. Umut ediyorum ki Keçiören’i beğenmişsinizdir. Biz, Keçiören Belediyesi olarak birikimlerimizi, tecrübelerimizi paylaşmaya her zaman hazırız. Türkiye ile alakalı güzel izlenimlerle ülkenize dönmenizi umut ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X