‘Fatih Terim başarılı değil’

Tanju Çolak, “Şu an için A Milli Takım’da Fatih Terim başarılı değil ama Fatih hocaya güvenildi ve göreve getirildi, bekleyip göreceğiz” dedi.

‘Fatih Terim başarılı değil’

Antalya’nın Kumluca Belediyesi tarafından kültürel etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen ayın söyleşisi programına konuşmacı olarak katılan eski milli futbolcu Tanju Çolak, Türk futbolunun dünü, bugünü ve yarınının değerlendirdi.

Kumluca Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Tanju Çolak, Türk futbolunun dünü, bugünü ve yarını hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kendisinin 20 yılı aşkın süredir aktif futbolu bıraktığını, ancak hiçbir zaman futboldan ayrı bir yaşamı olmadığını ifade eden Çolak, Türk futbolunun bir yerlere gelmesi, genç nesilleri spora ve futbola yönlendirme adına çalışmalar yaptığını söyledi.

‘BEKLEYİP GÖRECEĞİZ’

Çolak, söyleşiye katılan bir kişinin Fatih Terim’in başarılı olup olmadığı ile ilgili sorduğu soruya ise şöyle cevap verdi:

“Şu an için A Milli Takım’da Fatih Terim başarılı değil ama Fatih hocaya güvenildi ve göreve getirildi, bekleyip göreceğiz. Tabii Fatih hoca bir dönem, A Milli Takım’da Galatasaray’da başarılı oldu ama o dönemde futbolcular da başarılıydı. Bana göre başarısızlığı anlatmak kadar çözüm önerileri de sunmak lazım. Fatih hoca bunu yaparsa daha iyi olacağını düşünüyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X