Fatih Terim: Etkilendiler

Futbol Direktörü Fatih Terim, maça tutuk başlayan oyuncularının karşılaşma öncesi yaşanan gelişmelerden etkilendiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Biz ne kadar oyuncularımızı olaylardan uzak tutmak istesek de demek ki olmamış” dedi.

Fatih Terim: Etkilendiler

Ukrayna karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen beraberliği yakalayan A Milli Takım, gruptaki ikinci maçında da 1 puana razı olurken, Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolcularının maç öncesindeki gelişmelerden etkilendiğini söyledi.

BAŞKA İZAHI YOK

Bu kadar kötü başlangıç beklemediğini belirten tecrübeli teknik adam, “Ne kadar olaylardan sıyrılmaya uzak tutmaya çalışsak da demek ki futbolcularım maç öncesi olaylardan bayağı etkilenmişler. Bu kadar kötü oyunun başka izahı yok. Kendi sahanızda böyle seyirciyle iyi başlayamıyorsanız başka açıklama olamaz” diye konuştu.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

İlkyarıdaki kötü oyunun aksine ikinci yarıda iyi bir performans sergilediklerini belirten Fatih Terim, “Konya’da stadı dolduran taraftara teşekkür ederim. İkinci yarı bizi tekrar oyuna soktu, kendimize getirdi. 2-0’dan 2-2’yi bulduk ama 3-2 hatta 4-2’yi de yakalayabilirdik. Git geli çok olan bir maç oldu. İkinci yarı giren arkadaşlar da iyi mücadele ettiler. Skordan memnun değilim ama 2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X