Fatih’in çekimleri Keles’te başladı

Kenan İmirzalıoğlu, Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracağı merakla beklenen yeni dizisinin çekimlerine Keles’in Gököz Köyü’nde başladı. Ünlü oyuncu, burada binicilik dersleri de alıyor.

Fatih’in çekimleri Keles’te başladı

ÜNAL ÖZBAY

Kenan İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet olarak ekrana geleceği yılın en iddialı dönem dizisinin detayları netleşirken, çekim yeri olarak ise eşsiz doğasıyla dikkat çeken Keles’in Gököz Köyü seçildi. Kısa süre önce sessiz sedasız bir şekilde Gököz’e gelip dizi hazırlıklarına başlayan İmirzalıoğlu, at üzerindeki aksiyonu yüksek sahnelerin hakkını verebilmek için burada binicilik dersleri alıyor. 

AKŞEMSETTİN METİN AKPINAR

Dizinin oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanısıra Ahmet Mümtaz Taylan Altan Erkekli, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun, Wilma Elles ve usta sanatçı Metin Akpınar da yer alıyor. Metin Akpınar’ın dizide Fatih Sultan Mehmet’in akıl hocası Akşemsettin’i oynayacağı öğrenildi. Dizinin kadın yıldızının kim olacağı konusu ise halen netlik kazanmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X