Fatmagül Kiraz Parkı hizmete açıldı

Sporun yeni merkezi Yıldırım` hedefiyle çalışmalarına devam eden Yıldırım Belediyesi, Esenevler Spor Parkı ve Fatmagül Kiraz Parkı`nın açılışını gerçekleştirdi.

Fatmagül Kiraz Parkı hizmete açıldı
Yeni dönemde sosyal alanda birçok projeyi hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, Esenevler Spor Parkı ve Fatmagül Kiraz Parkı’nı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle Yıldırımlıların hizmetine açtı.
Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın çehresini değiştirecek adımlar attıklarını belirterek, “Esenevler Spor Parkı ve Fatmagül Kiraz Parkı hemşehrilerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
YILDIRIM’DA 7’DEN 70’E SPOR İMKANI
 
Amaçlarının çocukların, gençlerin ve ilçe sakinlerinin geleceğe daha umutla bakacakları yaşam alanları oluşturmak olduğunu belirten Başkan Edebali, “Yıldırım’da tek bir günü bile boşa geçirmeden verdiğimiz sözlerin daha fazlasını yapabilmek için sosyal alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunları yaparken de gücümüzü Yıldırım’dan alıyoruz” diye konuştu.
 
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından açılışı gerçekleştirilen Esenevler Spor Parkı, 888 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplam bin 329 metrekare üzerinde kurulu ve içinde yürüme parkuru ve kondisyon aletleri yer alıyor. 439 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplam 643 metrekare alanı ile Yıldırımlılara rahat nefes aldıracak Fatmagül Kiraz Parkı’nda ise yürüme yolları ve çocuk oyun alanı bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X