‘Fatura hep bize kesiliyor’

Son olarak ‘Sevdam Alabora’ dizisiyle ekranlarda boy gösteren usta oyuncu Mutlu Güney, başarısız yapımlarının sorumlusunun oyuncular değil, yönetmenler olduğunu savundu.

‘Fatura hep bize kesiliyor’

Mutlu Güney, arkadaşımız Mahmut Durgut’un sorularını yanıtladı.  

 

SORUMLU OLAN YÖNETMENDİR

 

Sanat hayatına Bursa’da başlayan başarılı oyuncu Mutlu Güney, gerekli reytingi alamadığı için yayından kaldırılan dizilerin sorumlusunun oyuncular değil, aslında yönetmenler olduğunu söyledi. 

Bu durumda faturanın hep oyunculara kesilmesine içerleyen Güney, ‘Tiyatrodaki başarı ve başarısızlık oyuncunundur. Ama ekranda tam tersi, yönetmenindir. Biz de başarısızlıkta fatura maalesef hep oyunculara kesiliyor’ diye konuştu.

VEFA BORCUMU ÖDÜYORUM

Bursa’ya olan vefa borcunu, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda yönetmenliğini yaptığı ‘Paşa Paşa Tiyatro Yahut Ahmet Vefik Paşa’ oyunuyla ödediğini söyleyen Mutlu Güney, ‘Bursa benim için çok özel bir şehir. Yıllarca bu şehirde oyunculuk yaptım. Yaptığım çalışmalarla da bu şehre olan borcumu ödüyorum’ diye konuştu. Güney bu arada, abisi Yeşilçam’ın yaşayan efsanelerinden Salih Güney’i çok sevdiğini söylemeden edemedi.

 

Mutlu Güney, son Bursa ziyaretinde yakın dostu ‘Kebapçı Tamer’in sahibi Tamer Paylı’yı ziyaret etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X