Fatura ödemeye giden liseliye ‘altın’ sürprizi

PTT’nin kuruluşunun 175’inci yıl dönümü nedeniyle, Bursa’daki bir PTT’nin Heykel şubesinde 175’inci sıra numarasını alan lise öğrencisine bir “çeyrek altın” verildi.

Fatura ödemeye giden liseliye ‘altın’ sürprizi

Bursa’da, telefon faturası ödemek için bir PTT şubesine giden lise öğrencisi, numaratörden 175’inci sırayı alınca “çeyrek altın” kazandı.

Telefon faturası ödemek için sabah saatlerinde Heykel PTT Şubesi’ne gelen lise öğrencisi Hakan Kaya, numaratörden 175’inci sırayı alıp, beklemeye başladı. Sıranın kendisine gelmesi üzerine gişeye giden Kaya, telefon faturasını ödedikten sonra sürprizle karşılaştı.

Bursa PTT Başmüdürü Osman Tekin ve Heykel PTT Merkez Müdürü Necmeddin Aslan, PTT’nin kuruluşunun 175’inci yıl dönümü nedeniyle 175’inci sıra numarasını alan Hakan Kaya’ya bir “çeyrek altın” ile çeşitli hediyeler verdi.

Büyük şaşkınlık yaşayan Kaya, “Fatura yatırmak için PTT’ye gelmiştim. 175’inci şanslı müşteri olmuşum. Çok şaşırdım, elim ayağım titriyor. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X