Fay Hattında Bin 500 Kilometre Pedal Çevirecekler

Türkiye’deki deprem gerçeğine dikkat çekmek isteyen ve halka deprem bilincini aşılamak isteyen AKUT üyeleri Fay Hattı’nda bin 500 kilometre mesafede p…

Fay Hattında Bin 500 Kilometre Pedal Çevirecekler

Türkiye’deki deprem gerçeğine dikkat çekmek isteyen ve halka deprem bilincini aşılamak isteyen AKUT üyeleri Fay Hattı’nda bin 500 kilometre mesafede pedal çevirecekler. AKUT üyeleri Türkiye Deprem Fay Hattı’nda bin 500 kilometre mesafede pedal çevirerek, ülke halkına deprem gerçeğini ve bilincini aşılamak isteyen AKUT üyeleri Erzurum’dan İstanbul’a kadar pedal çevirecek. Erzurum’dan tura start veren AKUT üyelerini Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, yalnız bırakmadı. Sporcu Eğitim Merkezi’nde konaklayan ve sabah saatlerinde yola çıkan ekibe başarılar dileyen Taşkesenligil, “Ülkemiz ve ilimiz deprem kuşağında yer alıyor. AKUT üyelerimizde deprem fay hattına dikkat çekmek ve deprem bilincini halka yansıtmak için çok anlamlı bir spor organizasyonuna imza atmış durumdalar. Bisikletlerle bin 500 kilo metre yol kat edecekler. Bu çok önemli bir mesafe kendilerini kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X