‘Fazla şöhret beni bozar’

İlham Veren Konuşmalar konferansı için Bursa’ya gelen Umut Oğuz, Olay Çekirge’ye verdiği özel röportajda birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı.

‘Fazla şöhret beni bozar’

AMATÖR RUHU KAYBETMEDİM

Adanalı dizisinde ‘Fiko’, ‘Kertenkele’de ‘Şevket’le şöhretin zirvesine ulaşan Umut Oğuz, ‘Yaşamdaki Engelleri Aşmak’ sloganıyla düzenlenen ‘İlham Veren Konuşmalar’ konferansının moderatörlüğünü üstlendi. Etkinlik sonrası Olay TV’de ‘Renkli Hayatlar’a konuk olan Oğuz, işini amatör bir ruhla yaptığını söyledi. Oyuncu, ‘Hiçbir ücret talep etmeden oynadığım çok iş oldu. Projeye inanayım yeter, para almasam da olur’ dedi.

EN BÜYÜK DEĞER SEVİLMEK

Özellikle rol aldığı dizilerle tanınırlığı her geçen gün artan Umut Oğuz, bir yandan bu durumun tadını çıkartırken diğer yandan şöhretin halkla arasına girmesine izin vermemeye çalıştığını söyledi. İzleyicinin kendisini sevmesinin ‘en büyük değer’ olduğunu belirten Oğuz, ‘Elbette ünlenmek, tanınmak güzel. Ama bir gün toplu taşıma aracına binemeyecek kadar ünlenmek istemem. Şöhretin fazlası beni bozar’ diye konuştu. 

Umut Oğuz, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X