Feci kaza! 11 araç birbirine girdi

İzmit’te, aralarında bir ambulansın da bulunduğu 11 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Ambulansın içerisindeki hasta olay yerine gelen başka bir ambulansla hastaneye sevk edildi.

Feci kaza! 11 araç birbirine girdi

TEM Otoyolu Alikahya mevkiinde, İstanbul istikametine gitmekte olan Ahmet Sevim yönetimindeki 66 LT 944 plakalı TIR, kar yağışı nedeniyle kayarak bariyerlere çarptı. Arkadan gelmekte olan araçlar TIR’a çarparak kazaya karıştı.

11 aracın birbirine girdiği kazada 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Adapazarı’ndan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hasta götüren 54 AS 035 plakalı bir ambulans da kazaya karıştı.

Ambulanstaki hasta olay yerine gelen başka bir ambulansa taşınarak hastaneye sevk edildi. Kazada yaralanan 4 kişi Seka Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındılar.

TEM Otoyolu İstanbul istikameti kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı. TEM otoyolu, kaza yapan TIR’ın olay yerinden kaldırılmasının ardından yol ulaşıma açıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X