Feci kaza! Otomobil su kanalına uçtu: 4 ölü

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nden geçen TEM’de aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra su kanalına uçan otomobilde bulunan 4 kişi öldü.

Feci kaza! Otomobil su kanalına uçtu: 4 ölü

Kaza, TEM’in İstanbul yönündeki Akyazı Gürpınar Tesisleri Mevkii’nde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. 34 yaşındaki Ahmet Özdaşlı yönetimindeki 34 ZH 2647 plakalı otomobil hareket halindeyken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolü kaybolunca yolda savrulduktan sonra, sağ taraftaki bariyerlere çarparak yolun kenarında bulunan su kanalına uçtu.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 ve polise ihbarda bulunması üzerine çok sayıda ekip sevk edildi. Gelen itfaiye ekipleri, araçta bulunan öldükleri belirlenen 4 kişiyi sıkıştıkları yerden çıkardı. 112 ekipleri otomobilden çıkarılan birbirleri ile akraba; sürücü Ahmat Özdaşlı, 35 yaşındaki Yakup Özdaşlı, 40 yaşındaki Seracettin Özdaşlı ile 38 yaşındaki Erkan Şimşek’in cesetlerini otopsi için Toyotasa Acil Yardım Hastanesi Morgu’na götürüldü. Kaza sonucu hurdaya dönen otomobil, çekiciyle su kanalından çıkartıldı. Soruşturmaya devam ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X