Feci kazada hayatını kaybeden 5 kişi toprağa verildi

Bursa’dan Erzurum’daki akrabalarını ziyarete giderken, Erzincan- Sivas karayolunda meydana gelen kazada ölen akraba 5 kişi, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Bayram tatili için Erzincan’a giden Başbakan Binali Yıldırım kazayı görünce konvoyu durd

Feci kazada hayatını kaybeden 5 kişi toprağa verildi

Erzincan Sivas karayolunun 54’üncü kilometresi Sakaltutan mevkisinde geçen cumartesi günü akşamı meydana gelen trafik kazasında Serkan Göl yönetimindekii 76 AJ 133 plakalı TIR’ın dorsesine, Bursa’dan bayram tatili için Erzurum’da ki akrabalarını ziyarete giden 38 yaşındaki İdris Ayhan yönetimindeki 16 FH 869 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada Bursa’da inşaat malzemeleri satan 53 yaşındaki Necmettin Düzgün, kardeşi 50 yaşındaki Mecit Düzgün halasının ve dayısının çocukları olan sürücü İdris Ayhan, oğlu 15 yaşındaki Resul Faruk Ayhan ile 48 yaşındaki Tuncay Demirtaş yaşamını yitirdi. Kazanın hemen ardından bayram tatili için Erzincan’daki akrabalarını ziyarete giden Başbakan Binali Yıldırım, konvoyu durdurup olay yerinde inceleme yaparak kaza hakkında bilgi aldı.

CENAZELER BURSA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Bayram ziyaretine giderken kazada yaşamını yitiren Necmettin ve Mecit Düzgün kardeşler ile Tuncay Demirtaş ve İdris Ayhan ve oğlu Resul Faruk Ayhan’ın cenazeleri bugün Bursa’da toprağa verildi. Cenazeler öğlen Merkez Osmangazi İlçesi Dikkaldırım Mahallesi’nde ki Mihraplı Camisi’ne getirildi. Cenaze törenine ölenlerin yakınları ile AK Parti Bursa Milletvekili eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ve AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tuncay Demirtaş Hamitler Mezarlığı’nda, diğerleri ise Odunluk Mezarlığı’nda toprağa verildiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X