Feci kazada inanılmaz kurtuluş!

Orhangazi’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyon önünde seyir halindeki bir otomobile arkadan çarparak şarampole uçurdu. Kazada hurdaya dönen otomobilde 2’si bayan 3 kişi yaralandı. Kazayı görenler ise hurdaya dönen araçtan içinde

Feci kazada inanılmaz kurtuluş!

Kaza sabah saat 09:30 sıralarında Orhangazi-Yalova karayolu Süpürgelik mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Yalova istikametinden Orhangazi istikametine doğru gitmekte olan Turhan Durmaz (44) idaresindeki 06 JN 542 pkalı otomobile aynı yönde gitmekte olan İsa Kuş (50) idaresindeki 31 SV 881 plakalı kamyon arkadan çarptı.

 

Şiddetli çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil yolun sağındaki boşluğa uçtu. Kaza sonrasında otomobil hurdaya dönerken, otomobilde bulunan sürücü Turhan Durmaz ile birlikte annesi Şemsiye Durmaz (62) ve Gülşen Aşıoğlu (56) yaralandı. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından araç içinden çıkarılan yaralılar için olay yerine ambulanslar sevkedildi.

 

Yaralı 3 kişi ambulanslarla Orhangazi devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Turhan Durmaz, hayati tehlike kaydı ile Bursa Devlet Hastanesine sevkedildi.

 

Kaza ile ilgili polis ve jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X