Federer’le oynamayı çok istiyorum

Milli tenisçi Marsel İlhan, TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası’nda ana tabloda ilk turu geçip, İsviçreli raketle karşılaşmak istediğini söyledi.

Federer’le oynamayı çok istiyorum

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası’nda ana tabloda mücadele edecek milli tenisçi Marsel İlhan, ilk turu geçip, ikinci turda dünya iki numarası Roger Federer ile karşılaşmak istiyor. İlk turda eşleştiği Finlandiyalı Jarkko Nieminen’i geçmesi halinde ikinci turda Federer ile karşılaşacak olan Marsel, İstanbul’da ilk defa böyle bir turnuva oynayacağını belirterek, “Burada ilk defa kendi seyircim önüne çıkacağım. Seyirci olunca her zaman iyi oynuyorum. Bu sene çok iyi gidiyorum, çok formdayım. Bu formumu devam ettirmek istiyorum. Haftaya 80 numara oluyorum. Bu turnuvada ilk maçı kazanıp, inşallah Federer ile oynarım” diye konuştu.

İlk antrenmanını yaptı

Bu arada TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası’na katılmak için İstanbul’a gelen dünya iki numarası İsviçreli Roger Federer, ayağının tozuyla ilk antrenmanını yaptı. Federer, Garanti Koza Arena’da dünya 11 ve turnuvanın 2 numaralı seri başı Bulgar Grigor Dimitrov’la antrenmana çıktı. Dünyaca ünlü İsviçreli tenisçinin Dmitrov’la yaptığı antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Garanti Koza Arena’da yaklaşık 150 tenissever de Federer’in antrenmanını izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X