Fehmizat’a son görev

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Bursaspor Divan Kurulu üyesi Fehmizat Bayraktar’ı yüzlerce seveni uğurladı.

Fehmizat’a son görev

Bursaspor camiasının yıllar geçse de unutamayacağı isimleriydi onlar. Önce, 1993 yılında Abdülkerim aramızdan ayrıldı, şimdi de ikizi Fehmizat Bayraktar… Abdülkerim-Fehmizat kardeşler, sıkı bir Bursasporlu olmalarının yanında Ankaragücü ile kurulan kardeşlik bağlarının öncüleriydi. Ve Bursasporlular, Abdülkerim’in ardından dün de tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde vefat eden Fehmizat için Ulucami’de biraraya geldi. 

ANKARA’DAN DA GELDİLER

Fehmizat Bayraktar da aynı kardeşinde olduğu gibi yüzlerce insanı bu kez gözüyaşlı bir şekilde etrafına topladı. Merhum, Ulucamii’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Teknik Direktör Şenol Güneş, yeşil beyazlı yöneticiler ile yüzlerce taraftarlar katıldı. Bursasporlu taraftarlar, merhumun tabutunu forma ile örtüp, üzerine atkı koydu. Ankaragücü taraftarı da Ulucami’deye gelerek dostluk köprüsünü kuran Fehmizat için son görevini yerine getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X