Felç ve kas kaybına bioenerji ile son

Felç ve kas kaybına biyoenerji ile son verilebileceğini ifade eden Biyoenerji Uzmanı Psikolog Çağlar Seziş, enerji akışının kemik güçsüzlükleri, mafsal romatizmaları ve eklem aralarında bulunan sıvı kayıplarına da iyi geldiğini söyledi.

Felç ve kas kaybına bioenerji ile son

Birçok bioenerji çeşidi olmasına rağmen rahatsız bölgeye ve kişiye göre farklı teknikler kullanıldığını belirten Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, “Beyin hasarının yol açtığı etkilerin onarılmasında bioenerjiyle kan akışı düzenlenebiliyor. Enerji akışı kemik güçsüzlükleri, mafsal romatizmaları ve eklem aralarında bulunan sıvı kayıplarına da iyi geliyor. Bunun yanı sıra, ağrı ve sızıları iyileştirmekte de tesirli oluyor. Terapi sürecinde ilk önce vücuda enerji vermekten ziyade, negatif enerjinin boşaltılması gerekiyor. Herkesin farklı frekansa sahip olmasından dolayı da tedavi süreci farklılık gösterebilir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X