Fen-edebiyat Fakültesi’nden Bin 200 Öğrenci Mezun Oldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi’nden 2014-2015 eğitim-öğretim yılında bin 200 öğrenci mezun oldu. Eğitim Fakültesi mezuniy…

Fen-edebiyat Fakültesi’nden Bin 200 Öğrenci Mezun Oldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi’nden 2014-2015 eğitim-öğretim yılında bin 200 öğrenci mezun oldu. Eğitim Fakültesi mezuniyet töreni Kurupelit Kampüsü’ndeki halı sahada yapıldı. Mezuniyet törenine OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Eren, OMÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tapramaz, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Fen-Edebiyat Fakültesi’nin ilklerin fakültesi olduğunu söyleyen OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Eren, “Mensubu bulunduğum fakültenin törenine katılmak beni ayrıca mutlu ediyor. Fen Edebiyat Fakültesi yan dal, çift ana dal programını ilk açan fakültedir. Ayrıca rektörlüğümüz son senato toplantısında özellikle alan dışı lisansüstü eğitimdeki bütün şeyleri kaldırdı. Her arkadaşımız her bölümün hangisinde lisansüstü eğitimi yapmak istiyorsa orada herhangi bir programa katılabilir. Bunu özellikle değerlendirin. Değerli veliler, çocuklarınızı bize teslim ettiniz. Biz de onları yetiştirdik ispatı burada. Saygı değer hocalarımız, öğrencilerimizle 4 yıl boyunca ilgilendiniz. İnşallah öğrencilerimizde sizleri utandırmayacaklar. Sevgili öğrenci arkadaşlarım, sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ne olur güzel yüzünüzü eksik etmeyin. Her şey gönlünüzce olsun” dedi. “EMANETLERİNİZİ SİZE TESLİM EDİYORUZ” Öğretim üyelerine ve öğrencilere teşekkür eden OMÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tapramaz, “Değerli veliler, 4 yıl önce evlatlarınızı bize teslim ettiniz şimdi emanetlerinizi size teslim ediyoruz. Evlatlarınız artık bizim gönlümüzde birer hatıra olarak sizlere dönüyor. Bundan sonraki hayatınızda bütün öğrenci arkadaşlarıma başarı dileklerimi iletiyorum” diye konuştu. “TÜRKİYE’NİN EN İYİ PSİKOLOGLARINI YETİŞTİREN BİR ÜNİVERSİTE” OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi’ni birincilikle bitiren psikoloji bölümü mezunu Bilal Akyüz, “Öncelikle hocalarımıza bize 4 yıl boyunca eğitim veren hocalarımıza teşekkür ederim. Ben buraya yatay geçişle geldim çekincelerim vardı. Ama buraya gelince üniversitemizin verdiği eğitimle Türkiye’nin en iyi psikologlarını yetiştiren bir üniversite. Buradaki birçok bölüm için aynı şeyi söyleyebilirim. Bu nedenle üniversitemize teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X