Fener ve Inter de resmen devrede

Fulham ve Beşiktaş’ın Serdar Aziz için yaptığı teklifleri beğenmeyen Bursaspor yönetimi şimdi de Fenerbahçe ve Inter’le masaya oturacak.

Fener ve Inter de resmen devrede

Bursaspor’da uzun süredir gündemi meşgul eden Serdar Aziz transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş ve İngiliz ekibi Fulham’dan gelen teklifleri düşük bulan Bursaspor yönetiminin şimdi de kapısını Fenerbahçe ve Inter çaldı. Bruno Alves’in boşluğunu Serdar Aziz’le doldurmak isteyen Fenerbahçe’de yönetici İlhan Ekşioğlu’nun hafta başında Bursa’ya gelerek yeşil beyazlı yönetimle masaya oturması bekleniyor.

NABIZ YOKLUYORLAR

Geçtiğimiz dönemlerde Serdar için Bursaspor’a resmi teklif yapan İtalyan devi Inter’in de bu transfer içir devreye girdiği belirtildi. İtalyan temsilcinin menajer aracığıyla yönetime mesaj gönderdiği, istenilecek bonservis bedeli için nabız yokladığı gelen haberler arasında. Bu arada Bursaspor Başkanı Ali Ay daha önce yaptığı açıklamada Serdar Aziz’i ancak 5 milyon Euro’nun üzerine bir teklif gelmesi durumunda gönderebileceği açıklamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X