Fener Volkan için bastırıyor

Sarı lacivertli yönetim, Bursaspor’un kaptanını kadroya katmak için yoğun mesai harcıyor. Yeşil beyazlıların yıldız oyuncusu Volkan Şen için belirlenen 5 milyon Euro’luk bonservisi çok bulan Fenerbahçe, gözde futbolcunun kafasını karıştırıyor.

Fener Volkan için bastırıyor

Bursaspor’dan Jose Fernandao ve Şener Özbayraklı’yı kadrosuna katan Fenerbahçe, şimdi de yeşil beyazlıların kaptanı Volkan Şen’i transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Geçen yıl Teknik Direktör Şenol Güneş’in gelişiyle birlikte adeta altın sezonu yaşayan ve 30 maçta 12 gol atıp 10’da asist yapan kaptan Volkan Şen’i özellikle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kadroda görmek istediği öğrenildi.

Menajerler kurcalıyor

Yeşil beyazlı futbolcuya psikolojik baskı yapan sarı lacivertlilerin Volkan Şen için menajerler aracılığıyla nabız yokladığı ifade ediliyor. Bursaspor’un Volkan Şen için belirlediği 5 milyon Euro’luk bonservis ücretini çok bulan Fenerbahçe’nin indirime gidilmesi halinde yıldız oyuncuyu kadroya katmaya hazır olduğu gelen haberler arasında. Bu arada Volkan’ın Bursaspor ile bağını koparması için kafasını çelmeye çalışan Fenerbahçe’nin yakın zamanda yeşil beyazlı kulübün kapısını çalacağı öne sürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X