Fenerbahçe Grundig Dörtlü Final’e yükseldi

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 6’lı play-off turunda Rus ekibi Dinamo Moskova’yı eleyerek, Dörtlü Final’e yükseldi.

Fenerbahçe Grundig Dörtlü Final’e yükseldi

Sarı-lacivertliler, Dinamo Moskova’yı 3-1 kazandığı DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 6’lı play-off turu ilk maçının rövanşında da 3-2 yenerek, Dörtlü Final’e yükseldi.

 

“UEFA’ya teşekkür etmek gerekiyor”

 

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nin İstanbul’da düzenlenecek olmasının çok önemli olduğunu söyledi.

 

Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde daha önce 5 kez mücadele ettiklerini ve 2 kez final oynadıklarını belirten Uslu, “Öncelikle FIBA’ya teşekkür etmemiz gerekiyor. Çünkü masa tenisinde bile uluslararası turnuva vermiyorlar gibi. Biz, UEFA karşılaşması olan Braga maçında da bunu hissettik. Dolayısıyla bugün şu görüldü ki yalnız burada değil Avrupa’nın göbeğinde de bu tür terör olayları var. O yüzden birliktelik sadece Fenerbahçe için değil, bütün kulüplerin, bütün insanların, Türklerin bütünleşmesi gerektiğine inanıyoruz.” diye konuştu.

 

Turnuvaya ev sahipliği yapacak olmalarının önemli olduğunu anlatan Uslu, şunları kaydetti:

 

“FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali gibi önemli bir turnuvayı tekrar buraya almak çok önemli bir olaydı. Çünkü iki tane Rus takımı da gelecek. Onlara da misavirperverliğimizi göstereceğiz. İnanıyorum ki Ülker Sports Arena’yı 12-13 bin kişiyle dolduracağız. İki kez finalde kaybettiğimiz bu turnuvada şampiyon olmak istiyoruz. Takımımıza çok güveniyoruz, inşallah da şampiyon olacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X