Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Fenerbahçe, Livakovic’i duyurdu

Fenerbahçe Kulübü, Hırvat kaleci Dominik Livakovic ve kulübü Dinamo Zagreb’le prensip anlaşmasına varıldığını, oyuncunun bugün İstanbul’a geleceğini duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, Hırvat kaleci Dominik Livakovic ve kulübü Dinamo Zagreb'le

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Dominik Livakovic’in transferi konusunda oyuncu ve kulübü Dinamo Zagreb ile prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul’a gelecektir.” ifadelerine yer verildi.

Kariyerine ülkesinin NK Zagreb takımında başlayan Hırvat file bekçisi, 2015’te Dinamo Zagreb’e imza attı. Dinamo Zagreb kariyerinde 290 maça çıkan 28 yaşındaki kaleci, takımıyla 6 lig ve 2 Hırvatistan Kupası zaferi yaşadı.

Livakovic, 45 kez forma giydiği Hırvatistan Milli Takımı’nda 2018 FIFA Dünya Kupası’nda ikincilik, 2022 FIFA Dünya Kupası’nda ise üçüncülük elde etti.


Avatar Seç KAPAT
Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım, tarihin
Sıradaki Haber Fenerbahçe’de yeniden Aziz Yıldırım dönemi