Fenerbahçe maçı ertelendi!

Bursaspor’un ligde oynayacağı Fenerbahçe maçı, yaşanan olaylardan dolayı ertelendi.

Fenerbahçe maçı ertelendi!

Çaykur Rizespor maçının dönüşünde Trabzon Havalimanı’na giderken şok bir saldırıya uğrayan Fenerbahçe’de moraller bozuk.

Sarı Lacivertli kulübün yöneticileri, dün akşam başkan Aziz Yıldırım önderliğinde takımı Trabzon dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda karşıladı ve takımın yanında olduklarını gösterdi. 

Sabaha karşı telefon

Fenerbahçeli yöneticiler karşılaşmanın ardından ise acil durum toplantısı yaptı. Toplantı sırasında saat 04.30 civarı Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine ulaşan yöneticiler, salı akşamı Mersin İdmanyurdu’yla oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçının, futbolcuların içinde bulunduğu şok ve psikilojik durum nedeniyle ertelenmesini talep etti.

TFF’den jet cevap

Federasyon yetkilileri ise zaman geçirmeden durum değerlendirmesi yaparak, kararını verdi. TFF yönetimi, Fenerbahçe’nin talebine olumlu karşılık verdi ve kupadaki Mersin İdmanyurdu maçının ileri bir tarihe ertelenmesini onayladı. TFF’nin resmi internet sitesinden bir duyuru yaparak, maçın ertelendiğini duyurması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X