Fenerbahçe maçı öncesi beş kişi vuruldu!

Sefa Kalya’nın yaşamını kaybetmesinin ardından Genç Fenerbahçeliler (GFB) grubu içindeki liderlik kavgası kan dökülmesine neden oldu.

Fenerbahçe maçı öncesi beş kişi vuruldu!

Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Fenerbahçeli taraftar grupları arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında bir taraftarın silahla rastgele ateş etmesi sonucunda beş kişi hafif şekilde yaralandı.

Olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sarı-lacivertli takımın taraftar grupları arasında stat çevresindeki bir pastane önünde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, bir kişi, tabancasıyla rastgele ateş açtı. O sırada orada bulunan 5 taraftar kollarından ve bacaklarından hafif şekilde yaralandı. Yaralı taraftarlar kendi imkanlarıyla Bağdat Caddesi’nde bulunan özel bir hastaneye gitti. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olaya karıştığı iddia edilen üç kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan birinin üzerinde tabanca olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe taraftarlarının toplanma mekanı olarak bilinen Nazlı’nın Yeri’nde çıkan kavganın, GFB’nin yeni lideri Şahin’i tanımadığını bildiren Until The Grave ile GFB üyeleri arasında yaşandığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X