Fenerbahçe potada tarih yazmak istiyor

Sarı lacivertliler, THY Avrupa Ligi finalinde bu akşam 21.00’de Olympiakos ile karşılaşacak.

Fenerbahçe potada tarih yazmak istiyor

Basketbolda THY Avrupa Ligi’nde finale kalan Fenerbahçe bugün Yunanistan’ın Olympiakos takımını yenerek Avrupa şampiyonluğunu elde etmek istiyor. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki final mücadelesi saat 21.00’de başlayacak. Organizasyonun ilk maçında Real Madrid’i 84-75 yenerek finale çıkan sarı lacivertli takım, gözünü kupaya dikti. Avrupa Ligi’nde normal sezonun liderini kupanın dışına iten Fenerbahçe, son şampiyon CSKA Moskova’yı eleyen Yunan rakibi Olympiakos’u geçerek Türk basketbolunda bir ilke daha imza atmayı hedefliyor.

3.’LÜK MAÇI 18.00’DE

İlk kez 2014-2015 sezonunda Dörtlü Final’e kalan ve dördüncü olan Fenerbahçe, geçen sezon ise ikinci olmuştu. Üst üste 3. kez yer aldığı Dörtlü Final’de sarı lacivertliler, yine finale kalmayı başardı. Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Avrupa Ligi kariyerindeki 500. sınavında şampiyonluk mücadelesi verecek. Fenerbahçe, basketbolda Türkiye’ye 7. Avrupa kupasını getirmeye çalışacak. Finalden önce Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 18.00’de CSKA Moskova ile Real Madrid, sezonu üçüncü tamamlamak için karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X