Fenerbahçe ve Beşiktaş Avrupa’da sahne alıyor! Kritik maçlar saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Nordsjaelland’ı ağırlarken, Beşiktaş, Club Brugge ile deplasmanda karşılaşacak..

Fenerbahçe ve Beşiktaş Avrupa’da sahne alıyor! Kritik maçlar saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında bugün Danimarka’nın Nordsjaelland ekibini konuk edecek. Ülker Stadı’nda saat 19.45’te başlayacak müsabakayı Macar hakem Gergo Bogar yönetecek.

Sezona oldukça etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de 4, Avrupa’da ise 6 olmak üzere toplamda oynadığı 10 resmi müsabakayı da kazandı. Söz konusu süreçte Avrupa’da çıktığı mücadelelerde rakip fileleri 21 kez havalandıran Fenerbahçe, maç başına 3,5 gol ortalaması yakaladı. Sarı lacivertliler, kalesinde ise 6 maç sonunda sadece 2 gol gördü. Fenerbahçe’de Cengiz Ünder dışında eksik bulunmuyor.

19.45/EXXEN

Beşiktaş Club Brugge virajında!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun ilk haftasında bugün Belçika ekibi Club Brugge’e konuk olacak. Jan Breydel Stadı’nda TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmayı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. eleme turundan başlayan ve oynadığı 6 maçı da kazanan Beşiktaş gruplarda oynama hakkı aldı.

Siyah beyazlılar, D Grubu’nda Club Brugge’ün yanı sıra İsviçre ekibi Lugano ve Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile mücadele edecek. Son maçında Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor’a 3-0 yenilen Beşiktaş, Club Brugge’ü mağlup ederek grup aşamasına galibiyetle başlamayı hedefliyor.

22.00/EXXEN

Konferans Ligi finali Atina’da

8 grupta 32 takımın mücadele edeceği UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde grup liderleri doğrudan son 16 turuna kalacak. Grup ikincileri ise UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlar ile play-off maçlarına çıkacak. Eşleşmeleri geçen taraflar, adlarını üst tura yazdıracak. Turnuvanın finali, Yunanistan’ın başkenti Atina’daki Ayasofya Stadı’nda 29 Mayıs 2024’te oynanacak.

İLK HAFTA MAÇLARI

BUGÜN

19.45 Legia Varşova-Aston Villa

19.45 Zrinjski-AZ Alkmaar

19.45 Genk-Fiorentina

19.45 Ferencvaros-Cukaricki

19.45 Eintracht Frankfurt-Aberdeen

19.45 HJK-PAOK

19.45 Ludogorets-Spartak Trnava

19.45 Fenerbahçe-Nordsjaelland

22.00 Slovan Bratislava-Kİ Klaksvik

22.00 Maccabi Tel Aviv-Breidablik

22.00 Zorya Luhansk-Gent

22.00 Viktoria Plzen-Ballkani

22.00 Dinamo Zagreb-Astana

22.00 Club Brugge-Beşiktaş

22.00 Lugano-Bodo/Glimt

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X