Fenerbahçe yeni sezona galibiyetle başladı

Transferin şampiyonu ligin açılışını Kadıköy’de yaptı, Eskişehirspor’u 3 dakikada attığı gollerle 2-0 yendi. 45+1’de Sow, 45+4’te de Fernandao’nun golleriyle 3 puana uzanan sarı lacivertliler istekli ve baskılı futbolu ile taraftarına umut verdi.

Fenerbahçe yeni sezona galibiyetle başladı

Yaptığı sansasyonel transferlerle yeni sezonun en çok merak edilen takımı haline gelen Fenerbahçe, 2015-2016’nın açılış maçında Eskişehirspor’u ağırladı. Sarı lacivertliler mücadeleyi ilk yarının uzatmalarında Sow ve fernandao’nun attığı gollerle 2-0 kazandı.

Fenerbahçeli taraftarlar ligin ilk maçına büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar stadın tamamına yakınını doldururken, 40 bini aşkın sarı lacivertli sporsever takımına destek oldu. Eskişehirsporlu yaklaşık 300 kadar taraftar da kendilerine ayrılan tribünde karşılaşmayı takip etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, son Shakhtar maçına göre takımını iki değişiklikle sahaya sürdü. Portekizli hoca Atromitos maçını düşünerek cezalı Kjaer’in yerine Ba’ya şans verdi. Pereira, geçen sezondan cezalı olan Caner Erkin’in yerine ise sol bekte Hasan Ali Kaldırım’ı oynattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X