Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Fenerbahçe’de 3 ayrılık

Fenerbahçe, sözleşmeleri sona eren Dimitris Pelkas ile Ezgjan Alioski’nin yanı sıra Augsburg’un satın alma opsiyonunu kullandığı Mergim Berisha’ın takımdan ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçe, sözleşmeleri sona eren Dimitris Pelkas ile Ezgjan Alioski'nin yanı

Sarı-lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Dimitris Pelkas, Ezgjan Alioski ve Mergim Berisha ile yollarımız ayrılmıştır. Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak transfer ettiği Mergim Berisha’ya, sözleşmeleri sona ererek takımımızdan ayrılan Dimitris Pelkas ve Ezgjan Alioski’ye katkıları için teşekkür ediyor; Kariyerlerinin geri kalanında başarılar diliyoruz”

Alioski’den Fenerbahçe’ye veda

Ezgjan Alioski Fenerbahçe’ye veda etti.

31 yaşındaki defans oyuncusu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Merhaba Fenerbahçe ailesi. Veda etmek her zaman zor ama hayat böyle. Sadece söylemek istiyorum ki, desteğiniz için çok teşekkürler. Fenerbahçe’de oynamak ve buranın bir parçası olmak benim için bir onurdu. Size en iyi dileklerimi sunuyorum. Bolca başarı ve iyi şanslar, teşekkürler” dedi.


Avatar Seç KAPAT
Beşiktaş, teknik direktör Vincenzo Italiano ile 2027-2028 sezonu sonuna kadar
Sıradaki Haber Beşiktaş yeni hocasını resmen açıkladı