Fenerbahçe’de Es-Es mesaisi sürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 14 Ağustos Cuma günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından devam etti.

Fenerbahçe’de Es-Es mesaisi sürüyor

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma bölümünün ardından pas ve şut çalışmaları yapıp, çift kale maç oynadıkları belirtildi.

 

 Sarı-lacivertli ekipte, gribal enfeksiyon geçiren Fabiano Ribeiro’nun idmanda yer almadığı, tedavileri süren Gökhan Gönül ve Samuel Holmen’in ise takımdan ayrı bir antrenman gerçekleştirdikleri aktarıldı.

 

Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Robin van Persie’ye ise çalışmanın ikinci bölümünde yardımcı antrenör Fatih Yıldız eşliğinde özel program uygulandığı paylaşıldı.

 

Öte yandan, “Soma’nın Hayalleri Var” projesi kapsamında yaklaşık 20 minik taraftarın, antrenmanı izleyip, çalışma sonunda teknik heyet ve oyuncularla fotoğraf çektirdikleri kaydedildi.

 

Sarı-lacivertliler, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Eskişehirspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X