Fenerbahçe’nin zor oyunu

Avrupa basketbolunun kulüpler bazında en büyük organizasyonu Turkish Airlines Euroleague’de Dörtlü Final müsabakaları bugün başlıyor.

Fenerbahçe’nin zor oyunu

Berlin’deki organizasyona Fenerbahçe’nin yanısıra Laboral Kutxa, CSKA Moskova ve Lokomotiv Kuban takımları katılıyor. Dörtlü Final’in ilk maçında TSİ 19.00’da CSKA Moskova ile Lokomotiv Kuban karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Fenerbahçe ise TSİ 22.00’de Laboral Kutxa ile finale kalabilmek için karşılaşacak. Dörtlü Final’de kazanan ekipler pazar günü TSİ 21.00’de kupayı müzesine götürebilmek için mücadele edecek. İlk maçlarını kaybeden ekipler ise yine pazar günü TSİ 18.00’de üçüncülük mücadelesi verecek.

TARİHE GEÇMEK İSTİYOR

Obradovic yönetiminde üst üste ikinci kez Dörtlü Final oynayan Fenerbahçe, bu kez kupayı kaldırarak tarihe geçmek istiyor. Geçen sezon sarı lacivertliler, organizasyonu 4. sırada tamamlamıştı. Bu arada THY Avrupa Ligi’nde Dörtlü Final’de yer alacak Fenerbahçe, erkek basketbolunda Türkiye’ye 4. Avrupa kupasını getirmek için mücadele edecek. Türk takımları bugüne dek Anadolu Efes’le 1996’da Koraç Kupası, Beşiktaş’la 2012’de FIBA Eurochallenge Kupası ve Galatasaray Odeabank ile bu yıl ULEB Avrupa Kupası’nı elde etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X