Fener’den Şener’e servet!

Şener Özbayraklı’ya Fenerbahçe’nin ilk yıl için 1,5 milyon Euro, 2. yıl için 1,6 milyon Euro, 3. yıl için 1,7 milyon Euro ve 4. yıl içinde 1,8 milyon Euro’nun yanı sıra her yıl için maç başı 18 bin 350 Euro teklif ettiği öğrenildi.

Fener’den Şener’e servet!

Bursaspor’da bu sezon 42 maça çıkan Şener Özbayraklı adeta paylaşılamayan bir isim haline geldi. Yeşil beyazlı yönetimin sözleşmedeki ‘5 milyon TL serbest kalır’ maddesini bir türlü kaldıramamasının ardından tecrübeli futbolcunun talipleri artmaya başladı. Ücretini iyileştirme de yapılmamasına oldukça kızan Şener’in gelen teklifleri değerlendirebileceği belirtiliyor. Deneyimli oyuncunun önceki gün Fenerbahçe’yle masaya oturduğu ve  4 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi. 

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ KAPIDA

Sarı lacivertlilerin Şener Özbayraklı’ya ilk yıl için 1, milyon Euro, 2. yıl için 1,6 milyon Euro, 3. yıl için 1,7 milyon euro ve 4. yıl içinde 1,8 milyon Euro’nun yanı sıra her yıl için maç başı 18 bin 350 Euro teklif ettiği öğrenildi. Bu arada dün Şener için Galatasaray ve Beşiktaş’ın da devreye girdiği iddia edildi. Ayrıca Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise Milli Takım kampında bulunan Şener ve abisinden kulüpte kalacağını dair söz aldığını açıklamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X