Fener’i yenelim herkes duysun

Seyircisiz oynama cezasını bugün çekecek olan Bursaspor’da tek hedef var o da kazanmak… Bursaspor, Fenerbahçe engelini geçerek camiayı mutlu etmek istiyor. Timsah Arena Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak zorlu randevuyu Mete Kalkavan yönetecek.

Fener’i yenelim herkes duysun

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalayan ancak geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ne deplasmanda 2-0 mağlup olan Bursaspor’un bugünkü rakibi lider Fenerbahçe… Başakşehir karşılaşmasında taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 maç saha kapama cezası alan yeşil beyazlılarda tek hedef var o da kazanıp taraftarın yüzünü güldürmek. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda seyircisiz oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise  Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. 

KOZLARIMIZ SAHADA

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Fenerbahçe karşısındaki en büyük kozları cezaları biten Tomas Necid ve Sercan Yıldırım ile Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla olacak. Ligde lider konumda yer alan rakibine karşı sahaya galibiyet parolası ile çıkacak olan yeşil beyazlılarda, 3 eksik oyuncu bulunuyor. Sezon başında Fenerbahçe’den kiralık olarak kadroya katılan Slovak oyuncu Miroslav Stoch sözleşmesindeki madde gereği ve kaptan Serdar Aziz sakatlığı sebebiyle sahada yer almayacak. Fenerbahçe’de kart cezalısı Hasan Ali ile sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles yok. 

ÜSTÜN TARAF FENER

Bursaspor, 93 maçtan 13’ünü kazanmasını bildi. 

Bursaspor, Fenerbahçe ile ligde bugün 94. randevuya çıkacak. İki ekip arasında bugüne kadar yapılan 93 maçta Fenerbahçe, 48 kez galibiyet sevinci yaşarken, Bursaspor ise 13 karşılaşmada sahadan 3 puan ile ayrıldı. İki takım arasındaki 32 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe rakip filelere 147 gol atarken, Timsah ise 74 kez gol sevinci yaşadı.

 

ESKİ DOSTLAR ŞİMDİ RAKİP!

Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında farklı duygular da yaşanacak. 

Bursaspor ve Fenerbahçe arasında yarın Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak maç eski dostları da karşı karşıya getirecek. Yeşil beyazlıların sarı lacivertlilerden renklerine bağladığı kaleci Mert Günok, eski takımına karşı kadroda yer alacak. 

Performansı eleştiri konusu olan ve geçtiğimiz hafta kaleyi Harun Tekin’e bırakan Günok’un bu karşılaşmada da yedek kulübesinde yer alması bekleniyor. Öte yandan geçtiğimiz sezon Bursaspor’da forma giyen ve sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Volkan Şen, Ozan Tufan Fernandao ile Şener Özbayraklı da sarı lacivertli forma ile eski takımlarına karşı ilk kez Bursa’da sahaya çıkacak. Bursaspor’un sezon başında Fenerbahçe’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Stoch sözleşmesindeki madde gereği sahada yer alamayacak. 

MAÇ HEYECANINI OLAY TV’DE YAŞAYIN

Bursaspor’un bugün Fenerbahçe ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak. Gün boyu Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’dan yapılacak yayınlarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

MAÇ TABLO

 

STAT: Timsah Arena

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

EKSİK: Serdar Aziz

EKSİK: Hasan Ali, Abdoulaye Ba, Markovic, Raul Meireles

BİLET FİYATLARI: Seyircisiz

19.00 LİG TV/Canlı

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin

21 Hajime Hosogai

66 Tomas Sivok

13 Dany Nounkeu

23 Aziz Eraltay

91 Ricardo Faty

5 Bekir Yılmaz

99 Sercan Yıldırım

88 Deniz Yılmaz

18 Pablo Martin Batalla

15 Tomas Necid

 FENERBAHÇE 

1 Volkan Demirel

88 Caner Erkin

4 Siman Kjaer

22 Bruno Alves

77 Gökhan Gönül

5 Mehmet Topal

8 Ozan Tufan

6 Josef De Souza

17 Luiz Nani

20 Volkan Şen

11 Robin Van Persie

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X