Fener’in tur gecesi!

Sarı lacivertliler, ilk maçta 1-0 yendiği Atromitos’u bu akşam saat 21.00’deki rövanşta da geçip adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdırmak istiyor.

Fener’in tur gecesi!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda 1-0 yendiği Atromitos ile bu akşam rövanş maçında İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek. Yunanistan’da geçen hafta oynanan ilk maçta 89. dakikada Robin van Persie’nin golüyle rakibini 1-0 mağlup eden sarı lacivertliler, turu geçerek, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hedefliyor.

Kjaer’in cezası bitti

Sarı lacivertlilerde bir maçlık cezasını tamamlayan tecrübeli stoper Simon Kjaer, Atromitos karşısında forma giyebilecek. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ile son iki antrenmanda yer almayan Bruno Alves’in oynaması beklenmiyor. Bu oyuncuların dışında UEFA listesinde bu tur için ismi bulunmayan yeni transfer Ozan Tufan da sahaya çıkamayacak. Teknik Direktörü Vitor Pereira da, Atromitos’la oynanacak rövanş maçında cezasını dolduracak. Bu arada UEFA Avrupa Ligi grup kuraları,yarın Monaco’da çekilecek.

21.00 Smart Spor/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X