Fenomen dizide kadınlar birbirine girdi! Sosyal medya coştu

Dün akşam son bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Kocasının Leyla ile birlikte olduğunu öğrenen Yıldız, intikam almak için iş yerine giderek “Kocamı ayarttın” deyip Leyla’yla saç saça, baş başa kavga etti.

Fenomen dizide kadınlar birbirine girdi! Sosyal medya coştu

FOX ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, dün akşam 67. bölümüyle ekrana geldi. Bölümün sonunda eşinin kendisini aldattığını öğrenen Yıldız, Leyla’dan intikam almak için bir plan yaparak iş yerine gidiyor. İkilinin arasında yaşananlar ise dizinin yeni bölümüne damga vuracak.

YILDIZ İHANETİ ÖĞRENİYOR

Yasak Elma’nın 10 Şubat Pazartesi ekrana gelecek olan yeni bölümünde Halit ve Yıldız arasında ipler kopuyor. Kocası Halit’i Leyla ile yakalayan Yıldız çıldırıyor. Yıldız, “Ben ve Halitcan bu akşam bu evden gidiyoruz. Senin yüzünden çocuk babasız büyüyecek” diye bağırarak evi terk ediyor. Halit’in eski eşleri Ender ve Zerrin’den olan çocukları ise Yıldız’ı destekleyerek babalarını suçluyorlar.

YILDIZ, LEYLA’YA SALDIRIYOR

Evden gidince Ender’in kapısını çalan Yıldız ise yeni bir plan yapıyor. Ender’in planıyla Yıldız, ‘Sen misin benim kocamı ayartan’ diye bağırarak herkesin ortasında Leyla’ya saldırıyor. Kavgayı ayırmak isteyen Halit’e ise “Sevgilini gel al benim elimden” sözleriyle tepki gösteriyor.

YASAK ELMA’NIN 67. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Halit’in Leyla ile olan ilişkisi tüm hızla devam ederken, Halit davranışları yüzünden dikkat çekmeye devam eder. Halit’in hareketlerinden şüphelenen Zerrin’in Ender’i uyarması bombanın fitilini ateşler. Yıldız tam rahata erdiğini sandığı sırada hayatı bir anda altüst olacaktır.

İZLEYİCİDEN YILDIZ’DA TAM DESTEK

Fragmanın yayınlanmasından sonra Yasak Elma hayranları sosyal medyada Yıldız Argun’a destek mesajları gönderdi. Her hafta soluksuz izleyiciyi ekrana bağlayan dizide gerçeklerin ortaya çıkmasına sevinen izleyiciler Leyla’nın diziden ayrılması yönünde mesajlar atıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X