Fenomen gaspçının dramı

Adana’da bir çocuğu tehdit ederek 5 lirasını gasp ettiği iddia edilen ve gazetecilerle diyaloğu nedeniyle sosyal medyada fenomen olan dua kitabı satıcısı H. Hüseyin T., gasp iddialarını reddederek eşinin ikinci bebeğine hamile olduğunu ve ev kiralarını öd

Fenomen gaspçının dramı

Dua kitabı satıcısı H. Hüseyin T. (18), 28 Ekim 2015’te bir çocuğu tehdit ederek 5 lirasını gasp ettiği gerekçesiyle tutuklanmış, sağlık kontrolüne götürüldüğü Adli Tıp Kurumu’nda gazetecilerle yaptığı diyalog nedeniyle sosyal medyada fenomen olmuştu. Bir süre sonra denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan fenomen gaspçı, gasp yapmadığını öne sürerek açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada fenomen olduktan sonra insanların kendisiyle fotoğraf çektirmek için aşırı ilgi gösterdiğini anlatan H. Hüseyin T., bu ilgiden bunaldığını, çok sıkıldığını ifade etti. Bir çocuk sahibi olduğunu ve eşinin ikinci çocuğuna hamile olduğunu dile getiren H. Hüseyin T., “Gaspla ne işim var? İftira atıyorlar. Kur’an satıyorum. Kirada kalıyorum. Para yetmiyor. Evden attılar. Böyle hayat mı olur ya geç böyle hayatı. İş istiyorum, iş veren olursa çalışırım. Popülerlikten memnun değilim. Geliyorlar yanıma boş boş konuşuyorlar. Yolda çeviriyorlar, fotoğraf çektiriyorlar. Dışarıda bizi hor görüyorlar. Devlet büyüklerimizden yardım istiyorum, iş istiyorum. Eşim 3-4 aylık hamile. Nasıl bakacağım bilmiyorum?” şeklinde konuştu.

“BU ÇOCUK POPİ DEĞİL”

H. Hüseyin T.’nin kendisi gibi dua kitabı satıcısı arkadaşı Niyazi Kazma ise Hüseyin’in aile sıkıntıları olduğunu, maddi durumlarının bulunmadığını bildirdi. Çevresindekilerin Hüseyin’le dalga geçmesine tepki gösteren Kazma, şunları kaydetti:

“Bu çocuğun morali sıfır. Milletin fotoğrafından, stresinden çok bunalıyor. Kendine gelemiyor artık. Bu çocuğa iş bulunmasını istiyoruz. Bu çocuğu bu sıkıntıdan kurtarmak istiyoruz. Bu çocuk popi değil. Böyle şeylerle işi olmuyor. Böyle şeylerden sıkılıyor. Bu çocuk güzel hayat yaşamak istiyor. Magazin mi bu çocuk? Çocuğuna bakmak için dua satıyor, cam siliyor.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X