Fenomen olmaya çalışırken öldü!

Tüm hayatını instagram üzerinden yayınlayan motosiklet tutkunu Annette Carrion, hemen hemen tüm videolarını paylaştığı Güney California otoyolunda, kullandığı motosikletin kontrolünü kaybedince yaşamını yitirdi.

Fenomen olmaya çalışırken öldü!

120 KM HIZ

Vatan Gazetesi’nde yer alan habere göre; 33 yaşındaki Annette Carrion, tüm hayatını instagram üzerinden yayınlayan bir motosiklet tutkunuydu. İki yıldır beraber olduğu erkek arkadaşına göre “Her zaman hayat dolu ve her maceraya hazır” olan ABD’li güzelin yaşamı yine motosiklet üzerinde son buldu. 

klo.jpg

California eyaletinde bir otoyol üzerinde saatte 120 kilometre hızla giden Carriot viraj alırken kontrolü kaybederek sel çukuruna yuvarlandı. 

--11176453.jpeg

İLHAM KAYNAĞI

2012 yılından beri 148 bin takipçiye ulaşan Annette Carrion’un paylaşımları neredeyse tüm yaşamını üzerinde geçirdiği motosiklet tutkusuyla ilgiliydi. Kendisi gibi motosiklet sevdalısı olan iki kadın arkadaşıyla Redline Ravens adında bir grup da kurmuşlardı. Genç motosikletçinin ölümünün ardından arkadaşları, sosyal medyada göz yaşartan taziye mesajları paylaştı: Tüm kadınlara ilham kaynağı olmak istiyordu. Onu hiç unutmayacağız.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X