Feribotta başladı, Bursa’da bitirdi

Yeni koleksiyonu ‘Ebru Şallı Lovers Koton Sports’un tanıtımı için dün Bursa’ya gelen Ebru Şallı, Yalova feribotunda başladığı pilates şovunu Korupark’ta sonlandırdı.

Feribotta başladı, Bursa’da bitirdi

Fırat Toraman 

 

Ebru Şallı, dokunuşlarıyla renklendirdiği ‘Ebru Şallı Lovers Koton Sports’un tanıtım turları kapsamında dün Bursa’daydı. 

Artık yaşam biçimi haline getirdiği pilatese daha yolda başlayan Şallı, Yalova feribotunun güvertesinde start verdiği şovunu sosyal medya hesabından da yayınladı. Pilatese koleksiyon tanıtımı için geldiği Korupark AVM’de de devam eden Ebru Şallı, bu kez hareketleri kendisini görmek için mağazaya akın eden hayranları için yaptı. 

 

ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU İSTİYORUM

Sporcu kimliği kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ebru Şallı, sevgilisi Sinan Akçıl’a Bursa’dan anne olmak istediği mesajını gönderdi. Beren ve Pars adında iki çocuk sahibi olan Şallı, ‘İki çocuk yeter diyordum ama bebekleri görünce üçüncüye de hayır diyemiyorum’ dedi. 

Zaman zaman sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar nedeniyle eleştirilen Şallı, ‘Ben onları insanlar gülsün diye yapıyorum. Ama biz de herşey çok ciddiye alınıyor’ diyerek kendini savundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X