Fernandao giderse Kweuke gelecek

Çaykur Rizespor formasıyla geçen sezon 11, bu sezon ise 12 gol atan Kamerunlu oyuncu, Fernandao’yla benzer özellikler taşıyor. 1.88 boyundaki forvetin Karadeniz ekibiyle 2017 yılına kadar sözleşmesi var.

Fernandao giderse Kweuke gelecek

Bursaspor’da Jose Fernandao’nun sözleşmesindeki opsiyon süresinin bitimine sadece 3 gün kaldı. Yeşil beyazlı yönetim istenilen 5 milyon Euro’luk bonservis ücretini aşağıya çekmek için uğraş veriyor. 

Ancak şuana kadar bu konuda sonuç alınamadı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Fernandao’nun aklını karıştırmak için binbir yolu denemesi de Bursaspor’un işini zorlaştırıyor. Yeşil beyazlılar yönetim, Brezilyalı golcünün takımdan ayrılması durumunda ise alternatifini buldu. 

 

SÜRATİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Çaykur Rizespor’da forma giyen Leonard Kweuke, Bursaspor’un bu  bölge için düşündüğü ilk isim. Fernandao’yla benzer özellikler taşıyan 27 yaşındaki futbolcu bu sezon 28 maçta forma giydi ve 12 kez fileleri havalandırdı.

Kweuke, geçen sezon ise 11 gol atmıştı. 1.88 boyundaki golcü oyuncu süratiyle de dikkat çeken bir isim. Karadeniz ekibiyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kamerunlu forvet kariyerinde Sparta Prag, E.Frankfurt ve Energie Cottbus gibi takımlarında formasını giydi. 

18 KEZ MİLLİ OLDU

Sparta Prag formasıyla 100 maça çıkıp 40 gol atan ve 13 asistlik bir performans gösteren Kweuke’yi Türkiye’ye getiren isim şuan Mersin İdmanyurdu’nu çalıştıran Rıza Çalımbay’dı. Transferdemark’a göre piyasa değeri 2 milyon 600 bin Euro olan dev forvet için Bursaspor yönetimi, Fernandao’dan sonuç alamaması durumunda hareket geçecek. 18 kez Kamerun Milli Takımında da forma giyen ve 3 kez rakip fileleri sarsan Kweuke’nin de Süper Lig’de iddialı bir takımda forma giyme hayali kurduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X