Fernandao’ya bir talip daha

Golkrallığı yarışında Demba Ba’yla zirveyi paylaşan Fernandao’ya Galatasaray’ın yanı sıra Beşiktaş’ın da talip olduğu ortaya çıktı

Fernandao’ya bir talip daha

Sezon sonu yaklaşıyor, kongreden çok, “Kimler gidecek, kimler kalacak?”, “Şenol Güneş sözleşmesini uzatacak mı?”, “Ozan Tufan ne olacak?”, “Fernandao ve Josue’nin bonservisleri alınacak mı?” vb.. konular, konuşuluyor.

 

Bursasporlu oyuncuların durumu da aynı “Dolar”daki artış gibi… Değerleri,durdurulamayan bir yükseliş içinde… Biraz sakinleşsin diye piyasaya yeni yetenekler sürülse de bugün 3 olan, yarın bir bakmışsınız 5 oluveriyor. İşin enteresan tarafı, piyasayı sakinleştirmek için çıkanlar da değer kazanıyor. MeselaEnes Ünal gibi…

Tabii, bu işin sevindirici tarafı olduğu kadar endişeye sürükleyen yanları da var…

Sezon sonu yaklaşıyor, kongreden çok, “Kimler gidecek, kimler kalacak?”, “Şenol Güneş sözleşmesini uzatacak mı?”, “Ozan Tufan, Şener, Serdar Aziz, Volkan Şen ne olacak?”, “Fernandao ve Josue’nin bonservisleri alınacak mı?”, “Belluschi mukavele yenileyecek mi?” gibi sorular konuşuluyor. Doğal olarak, başarılı kadronun korunması, iyi takviyeler yapılması ve yeni stadyumda şampiyonluk mücadelesi verilmesi bekleniyor.

 

HEM MENAJERİ HEM DE YÜZDE 50 SAHİBİ!

 

Ara transfer döneminde Ozan Tufan kadar gündemde olan bir başka isim de Jose Fernandao’ydu…

Devre arası tatiline giderken bazı sıkıntıları olmuş, yönetim de sorunu çözmesi içinBrezilya’ya elçi göndermişti…

Şubat ayı başında yine Fernandao hareketliliği yaşanmıştı çünkü menajerinin(Wolfgang Kuhlman) Türkiye’ye geldiği haberleri yapılmıştı.

Fernandao konusunda ne olup bittiğini öğrenmek için dün Brezilya’da yaşayan ve futbol piyasasına hakim olan arkadaşımı aradım, güzel bilgiler verdi, paylaşıyorum;

Herkes karıştırıyor, Fernandao’nun gerçek menajeri Eduardo Uram’dır. Benim de tanıdığım, görüştüğüm bir isim. Hatta, 10 gün önce görüştüm. Eduardo, oyuncunun menajeri olduğu gibi aynı zaman da yüzde 50 hak sahibi. Zaten, Brezilya’da işler böyle yürüyor. Bir çok oyuncunun asıl sahibi kulüpler değil menajerleri.”

 

YAZININ DEVAMI İÇİN YIKLAYIN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X