Fernandes yine gitti

İnegöl Beledispor’un Kübalı oyuncusu İsmael Fernandes Luka, ikinci kez takımdan ayrıldı.

Fernandes yine gitti

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor’un Kübalı oyuncusu İsmael Fernandes Luka, takımdan ayrıldı. İnegöl Belediyespor kulüp başkanı Alinur Aktaş, sezon başı Estonyalı Kert Toobal ile Kübalı İsmael Fernandes Luka ile Raydel Poey Romero’yı transfer ettiklerini hatırlattı. Kübalı oyuncuların ligin 6. haftasında oynanan Beşiktaş maçı öncesi takımdan ayrıldığını Fernandes’in daha sonra pişman olduğu için takıma geri döndüğünü belirten Aktaş, bu oyuncunun tekrar takımdan ayrıldığını dile getirdi. Alinur Aktaş, daha önce bu konuyla alakalı hukuki sürecin başlatıldığını, bunun da Voleybol Federasyonuna bildirildiğini ifade ederken şunları söyledi:

ANLAYAMADIK

“Poey elini kolunu salla sallaya başka takımla anlaştı ve oynamaya devam ediyor. Fernandes pişman olduğunu söyledi. Şimdi o da yok. Kendisiyle ilgili bize bir yazı geliyor ve Fernandes’in de bir başka takımda oynayabileceğiyle ilgili bir yazı. Federasyon şu an şokta. Hem federasyon başkanımızla hem başkan yardımcımızla da konuyu konuştuk. Oyunculara tüm ödemeleri yaptık. Bir oyuncunun sözleşmesi devam ettiği halde başka bir kulüple nasıl anlaştığını anlayamadık. Biz zaten Brezilyalı bir sporcu ile anlaşmıştık. İkinci yarıdan itibaren oynayacak. Sadece Fenerbahçe maçında Fernandes bizimle beraber oynayacaktı. Ama evindeki sıkıntılardan, problemlerden dolayı 1 hafta öne almış oldu.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X