Fesih bedeli 250 bin Euro

Bursaspor’a 1 milyon 250 bin Euro’ya imza atan Sağlam’ın alacaklarının hepsini talep etme hakkı bulunuyordu. Ödemeleri eksiksiz yapılan deneyimli teknik adama sadece kasım ve aralık maaşları verilecek.

Fesih bedeli 250 bin Euro

Bursaspor’da 2 .Ertuğrul Sağlam dönemi Kayserispor maçının ardından son buldu. Büyük başarılar yaşattığı yeşil beyazlı camiayla macerası bu kez oldukça kısa süren deneyimli teknik adam sadece 13 hafta dayanabildi ve görevden alındı. Ertuğrul Hoca’nın sözleşmesinin fesih detayları da ortaya çıkmaya başladı. Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı toplantı sonrası anlaşma sağlanan deneyimli teknik adama fesih bedeli olarak 250 bin Euro ödeneceği öğrenildi.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Sezon başında Bursaspor’a 1 milyon 250 bin Euro’ya imza atan Sağlam’ın alacaklarının hepsini talep etme hakkı bulunuyordu. Görevden alınana kadar ödemeleri eksiksiz yapılan deneyimli teknik adama sadece kasım ve aralık maaşları verilecek. Herhangi bir zorluk çıkarmayan Ertuğrul Hoca’ya yeşil beyazlı kulüp ise önceki gün resmi internet sitesinden bu konudaki anlayışından dolayı teşekkür etti. Sözleşmesinde herhangi bir tazminat maddesi bulunmayan Sağlam’ın yardımcılarına ödeme yapılmayacağı gelen haberler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X